Spille online

Les Innføring i Holdem og Strategi for absolutte nybegynnere. Les gjennom vår poker rom guide, sign opp og begynn å spille på lav limit. Pokeronline anbefaler Party Poker og Pacific Poker. Spill $0,25-0,50 eller lavere. Her er motstanden minst og du blir ikke fattig. Les det vi har på pokeronline, søk på nettet og kjøp bøker for å øke kunnskapene dine så snart som mulig. Ha det gøy!

Under finner du noen enkle råd beregnet for de som trenger dem, trenger du dem ikke gå direkte til poker rommet du ønsker å spille i, linker finner du gjennom 10 på topp rankingen i venstre marg. Følg disse og lykken vil stå deg bi (det vil i hvert fall ikke gå deg så ille som om du ikke følger dem..).

Begynn på bunn

Start med å spille på laveste limit, her er motstanden minst og her er fallhøyden begrenset. Du kan spille en del på $0.25-0,50 spill før du blir fattig. Så gjør det, og lær så fort du kan! I motsetning til hva du kanskje tror er de viktigste egenskapene du trenger som ivrig nybegynner evnen til å kontrollere deg selv og et godt hode for å beregne risiko (odds). Bløffing er for proffene og knapt dem.

Lær deg hva Pocket kortene er verdt

Det som skiller deg fra de andre spillerne rundt bordet er dine to pocket kort. Lær deg å hvordan du spiller forskjellige typer hender. Du bør fort forstå at synsing rundt dette emnet kan bli dyrt. Les mer om her Wixstars.

Lær deg verdien av din posisjon ved bordet

Sitter du sist ved bordet har du fordelen av å se hva alle de andre gjør før du velger hva du skal gjøre. Som utgangspunkt kan du regne med at dersom noen kaster seg har de dårlige kort, raiser de har de sannsynligvis gode kort. Caller de har de enten gode, dårlige eller midt i mellom. Hold det enkelt i begynnelsen.

Lær deg å følge med motspillerne!

Dersom du ikke har gode kort på hånden – fold!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *